E-aláírás
igénylése videós azonosítással


Rakd le vállalatod digitalizációs alapkövét!

Bárhol, a világ bármely pontján joghitelesen aláírhatod dokumentumaid, szerződéseid az okostelefonod vagy számítógéped segítségével. Költséghatékonyan, gyorsan és egyszerűen bevezethető, kényelmesen használható elektronikus aláírási megoldásokkal segítjük a folyamatok digitalizálását, és szervezetek továbblépését a digitális evolúcióban!

e-Aláírás-integráció Whitepaper
NETLOCK VRA
NETLOCK integrációs dizájnelem

INTEGRÁCIÓ

vállalati IT-rendszerekhez


Annak érdekében, hogy már meglévő informatikai rendszerekhez, dokumentumkezelési workflow-hoz is illeszthetők legyenek az e-aláírásra épülő hitelesítési megoldásaink, megalkottuk a REST API-hívásokra épülő NETLOCK│SIGNHELPER e-aláírás integrációs interfészt. Megoldásunkkal, a szervezeti egységek képessé válnak saját IT-rendszerből dokumentumokat feltölteni, e-aláírási feladatokat indítani, illetve az aláírt dokumentumokat ellenőrizni, letölteni.

netlock app mockup

MOBIL

E-ALÁÍRÁS


A NETLOCK mobil alkalmazás segítségével könnyedén aláírhatod dokumentumaidat, e-aláírásra meghívást küldhetsz, illetve elhelyezheted papíralapú aláírásod képét az aláírt dokumentumokon!

NETLOCK

mobil alkalmazás


Mobil applikációnk megkönnyíti az otthoni munkavégzést, használatával egyszerűen kezelheted dokumentumaidat. Dokumentumokat fogadhatsz és küldhetsz aláírásra, amelyek állapotáról mindig friss információd lesz minden eszközödön.

Man uses NETLOCK

KAPCSOLAT

érdekelnek megoldásaink?

Kérdésed van? Itt vagyunk, válaszolunk!
Keresd szakértőinket:

+36 1 437 6655

info@netlock.com


Ügyfélszolgálatunk címe:

H-1143 Budapest,
Hungária krt. 17.

AJÁNLATUNK

üzleti felhasználásra


Tekintsd meg üzleti, közigazgatási megoldásainkat. eBusiness: Minősített elektronikus aláírás, amely segítségével megkönnyítheted és felgyorsíthatod üzleti folyamataid. Írd alá dokumentumaid a meglévő vállalati rendszerben vagy képviseld vállalatod digitálisan. Küldd el aláírásra dokumentumaid partnereidnek a NETLOCK rendszerében és próbáld ki a személyre szabható aláíráskép funkciót.

eBUSINESS

990 Ft/hó + áfa

A CSOMAG TARTALMA

  • Minősített üzleti aláíró tanúsítvány
  • E-aláírásunk elfogadott az Európai Unió összes országában
  • Küldj dokumentumokat aláírásra ügyfeleidnek vagy partnereidnek
  • Android & iOS mobil alkalmazás
  • Látható aláíráskép
  • Nagyvállalati terméktámogatás
  • Távoli, videós regisztrációs beazonosítás
  • Gyors tanúsítványkibocsátás

TUDNIVALÓK